date

 

TERMENE ȘI CONDIȚII PENTRU VOUCHERUL DISCOTECA ’80

 

Sala Polivalentă BT Arena, Cluj-Napoca, 19 septembrie 2020 reprogramat pe 18 septembrie 2021

 

  1. DEFINIȚIE

Voucherul DISCOTECA ‘80 (în continuare „Voucher”) este disponibil persoanelor care dețin un bilet valabil de participare la DISCOTECA ’80 din 19 septembrie 2020, Sala Polivalentă BT Arena, Cluj-Napoca, însă doresc să îl transforme într-un voucher cu valoare, care să le acorde posibilitatea de a opta - până cel târziu în 30 septembrie 2021 - pentru un alt eveniment organizat de SC Backstage Production SRL. În toate situațiile Voucherul va fi în valoarea biletului de acces achiziționat de deținător.

 

  1. MODALITATE DE OBȚINERE A VOUCHERULUI

2.1. Biletul de participare la concertul DISCOTECA ‘80 din data de 19 septembrie 2020, organizat la Sala Polivalentă BT Arena, Cluj-Napoca, poate fi transformat în Voucher prin solicitarea expresă a deținătorului biletului, realizată în perioada 15 septembrie-15 octombrie 2020.

In funcție de vendorul de la care s-a achiziționat biletul solicitările se vor concretiza astfel:

- În cazul achizițiilor de la Eventim.ro solicitările vor fi trimise prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (pentru bilete cumărate atât online sau de la punctele fizice de vânzare)

În cuprinsul e-mailului se va indica: opțiunea de transformare a biletului în voucher cu valoare, numele deținătorului biletului, respectiv se va trimite codul de bare și numărul de comandă al biletului care se dorește a fi transformat în voucher. Ulterior acestui pas, solicitantul va primi un e-mail de confirmare a voucherului și un cod al voucherului care va putea fi folosit.

- În cazul achizițiilor de la Bilete.ro cllientii vor fi instiintati prin e-mail de către Bilete.ro pentru a-și exprima opțiunea (indiferent de unde a fost achiziționat biletul: platforma online sau punctele fizice de vânzare).

În cuprinsul e-mailului se va indica: opțiunea de transformare a biletului în voucher cu valoare, numele deținătorului biletului, respectiv se va trimite (dupa caz și cerinta vendorului) codul de bare și numărul de comandă al biletului care se dorește a fi transformat în voucher. Ulterior acestui pas, solicitantul va primi un e-mail de confirmare a voucherului și un cod al voucherului care va putea fi folosit.

2.2. În cazul în care nu s-a solicitat transformarea biletului de participare la DISCOTECA ‘80 în voucher, după expirarea celor 30 de zile – adică după 15 octombrie 2020 - biletul devine automat valabil pentru ediția reprogramată a DISCOTECA ’80 din 18 septembrie 2021, pentru care a fost achiziționat inițial.

 

  1. MODALITATEA DE FOLOSIRE A VOUCHERULUI

Voucherul poate fi folosit pentru achiziționarea de bilete la oricare dintre evenimentele organizate de către Organizatorul Backstage Production SRL, anunțate pe site-ul www.discoteca80.ro sau www.backstage-events si cu bilete prezente la vânzare pe www.bilete.ro sau eventim.ro. Achiziționarea va putea fi realizată până cel târziu în 30 septembrie 2021.

Voucherul va avea valoarea sumei plătite de către cumpărătorul biletului la momentul achiziției acestuia. În cazul în care biletele pe care deținătorul Voucherului dorește să le achiziționeze au o valoare mai mare, valoarea Voucherului se va scădea din prețul acestora, urmând ca deținătorul Voucherului să achite diferența de preț a biletului dorit.

Voucherul se va utiliza doar online, prin introducerea codului de voucher, pentru achiziționarea biletului dorit, în spațiul dedicate , doar pe platformele din care eu fost emise și doar pentru evenimentele organizate de către Backstage Production SRL .

Voucherul poate fi transmis altei persoane de către deținătorul acestuia.

În cazul în care Voucherul nu este folosit pentru achiziționarea de bilete la alte concerte organizate de către Backstage Production SRL până cel târziu la data de 30 septembrie 2021, Organizatorul Backstage Production SRL va rambursa sumele pe care le-a primit din partea deținătorului de voucher până cel târziu la 31 decembrie 2021.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentele Termene și Condiții pentru Voucherul Discoteca ’80, urmând ca posibilele modificări să intre în vigoare după publicarea acestora pe site-ul www.discoteca80.ro.

 

  1. OBLIGAȚIA DE A RESPECTA TERMENELE ȘI CONDIȚIILE

Cei care optează pentru preschimbarea unui bilet într-un voucher sunt obligați să respecte prezentele Termene și Condiții pentru Voucherul Discoteca ’80 (www.discoteca80.ro/voucher), precum și Termenele și Condițiile Generale Discoteca ’80 acceptate odată cu achiziția biletului. Prezentele Termene și Condiții stau la dispoziția oricărui Cumpărător oricând pentru consultare la adresa www.discoteca80.ro/regulament/.

Cumpărătorul se obligă să citească și să respecte Termenele și Condițiile concertului la care alege să participe.

Prezentele Termene și Condiții pentru Voucherul Discoteca ‘80 au fost redactate în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 70 din 14 mai 2020 privind reglementarea unor măsuri, începând cu data de 15 mai 2020, în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, pentru prelungirea unor termene, pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, a Legii educației naționale nr. 1/2011, precum și a altor acte normative.


Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate și Politica de utilizare Cookie