date

ACREDITĂRI PENTRU PRESĂ

 

Reprezentanții instituțiilor de presă interesate de evenimentul Discoteca ‘80, ediția 2021, pot solicita o acreditare de presă până în data de 8 septembrie 2021, ora 23:59, completând acest formular. Solicitările de acreditare vor fi analizate în baza criteriilor stabilite de organizatorii evenimentului, iar răspunsul cu privire la acordarea acreditării va fi trimis pe adresa de e-mail furnizată. 

Este foarte important pentru noi ca, în urma acreditării, să rezulte un material* post-eveniment original, calitativ, dezvoltat în întregime și publicat de către instituția media acreditată. 

*Ne rezervăm dreptul să considerăm acest material un criteriu definitoriu în acreditarea instituției la edițiile viitoare ale evenimentului.


Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate și Politica de utilizare Cookie