date

Boney M

 

Boney M este o formație legendară înființată în 1976, în Germania. Între cele mai iubite hituri ale artiștilor se numără melodiile Rivers of Babylon, Daddy Cool și Rasputin.

Trupa a cunoscut apogeul succesului internațional la finalul anilor ’70 și în anii ’80. Pe lângă superhiturile menționate, Boney M a creat numeroase alte șlagăre iubite și fredonate de milioane de oameni din întreaga lume, precum Ma Baker, Brown Girl in the Ring, Sunny sau Gotta Go Home.

În cei peste 40 de ani de carieră muzicală, Boney M a câștigat 18 albume de platină, 15 de aur. Muzicienii au lansat peste 200 de single-uri și au vândut peste 200 de milioane de discuri peste tot în lume.

În cadrul concertului de la Sala Polivalentă din Cluj, împreună cu formația va cânta Liz Mitchell, solista principală Boney M încă de la înființare.


Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate și Politica de utilizare Cookie