date

The SHOW – a tribute to ABBA

 

"Cea mai bună ABBA de la ABBA încoace” – e doar una din afirmațiile pline de admirație ale fanclubului oficial al legendarei formații.

Showul care va ajunge și la Cluj, la Discoteca ’80, a fost prezentat cu imens succes în fața publicului de peste 700 de ori, în peste 40 de țări din întreaga lume. Cel mai mare concert a fost susținut în Sao Paolo, Brazilia, în fața a nu mai puțin de 70.000 de spectatori!

Trei concerte The SHOW – a tribute to ABBA de la celebrul Hollywood Bowl au fost susținute cu casa închisă în 2004, 2009 și 2010. Din 2007, producția este și mai spectaculoasă din punct de vedere al luminilor, animațiilor și sunetului – premiera acestei noi versiuni a avut loc la prestigioasa Royal Albert Hall din Londra.

ABBA vinde și acum în jur de 2 milioane de discuri pe an. Showul-omagiu include toate marile hituri ale formației – între care “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Dancing Queen”, “Gimme! Gimme! Gimme!”, “Take A Chance On Me”, “Chiquitita”, “Money, Money, Money”, “Knowing Me, Knowing You”, “SOS”, “Super Trouper” - într-un concert de 80 de minute. Concertul este susținut de 10 muzicieni, alături de 4 instrumentiști ai London Symphonic Rock Orchestra și cu participarea extraordinară a unui membru original ABBA, ULF ANDERSSON.

Vino să trăiești momente speciale în cadrul unui show despre care le vei povesti prietenilor!


Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate și Politica de utilizare Cookie