date

Despre organizatori

backstage logo

Backstage Production este o companie de organizare de evenimente fondată în ianuarie 2016 în Cluj-Napoca. Între serviciile oferite de companie se numără organizarea de concerte și spectacole, artist booking, organizarea de evenimente corporate.

 

Discoteca ’80 Cluj a fost inițiată de Backstage Production în 2017 și a reunit, în septembrie, la Sala Polivalentă, concertele Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy, iar în septembrie 2018, în cadrul Discoteca ’80 au avut loc concertele Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox. În septembrie 2019, Discoteca ’80 Cluj a găzduit concertele susținute de Thomas Anders & Modern Talking band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle și Ottawan.

Succesul edițiilor anterioare ale evenimentului – fiecare ediție cu sala plină de spectatori entuziaști din întreaga țară și din străinătate - a confirmat faptul că Discoteca ’80 Cluj merită continuată și dezvoltată. Astfel, la ediția din 18 septembrie 2021 pe scena Polivalentei vor urca The Show – A Tribute To ABBA, BONEY M, JOY, FR DAVID, GAZEBO, ERUPTION.

În portofoliul Backstage Production se află și un alt concert de succes: Thomas Anders & Modern Talking - organizat la Polivalenta clujeană în septembrie 2016. De altfel, această primă reușită ne-a motivat și ne-a oferit entuziasmul și încrederea necesare pentru a continua managementul concertelor de mare anvergură.

Tot Backstage Production a organizat în octombrie 2017 concertul Holograf și EDDA Művek - Rock fără frontiere! Evenimentul a marcat 10 ani de existență a magazinului DIEGO Cluj-Napoca.

 

 

 

Aftermovie Discoteca ’80 Cluj 2018

 


Aftermovie Discoteca ’80 Cluj 2017

 


 

Aftermovie Holograf și EDDA Művek la Cluj

 


 

Aftermovie Thomas Anders& Modern Talking la Cluj

 


Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate și Politica de utilizare Cookie