date

Despre organizatori

backstage logo

Backstage Production este o companie de organizare de evenimente fondată în ianuarie 2016 în Cluj-Napoca. Între serviciile oferite de companie se numără organizarea de concerte și spectacole, artist booking, organizarea de evenimente corporate.

 

Discoteca ’80 Cluj a fost inițiată de Backstage Production în 2017 și a reunit, în septembrie, la Sala Polivalentă, concertele Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy, iar în septembrie 2018, în cadrul Discoteca ’80 au avut loc concertele Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox. Succesul celor două ediții anterioare ale evenimentului – fiecare ediție cu sala plină de spectatori entuziaști din întreaga țară - ne-a confirmat faptul că Discoteca ’80 Cluj merită continuată și dezvoltată.

În portofoliul Backstage Production se află și un alt concert de succes: Thomas Anders & Modern Talking - organizat la Polivalenta clujeană în septembrie 2016. De altfel, această primă reușită ne-a motivat și ne-a oferit entuziasmul și încrederea necesare pentru a continua managementul concertelor de mare anvergură.

Tot Backstage Production a organizat în octombrie 2017 concertul Holograf și EDDA Művek - Rock fără frontiere! Evenimentul a marcat 10 ani de existență a magazinului DIEGO Cluj-Napoca.

 

 

Aftermovie Discoteca ’80 Cluj 2018

 


Aftermovie Discoteca ’80 Cluj 2017

 


 

Aftermovie Holograf și EDDA Művek la Cluj

 


 

Aftermovie Thomas Anders& Modern Talking la Cluj