date

THOMAS ANDERS & MODERN TALKING band


Șarmantul Thomas Anders, supranumit "the gentleman of music", împreună cu Modern Talking band, sunt foarte activi din punct de vedere muzical și susțin concerte sold out în fața fanilor din întreaga lume, fie ei din Chicago, Moscova, Praga, Varșovia, Budapesta sau Sankt Petersburg.

De altfel, muzicienii au concertat în fața unei săli pline și entuziasmate în toamna lui 2016, la Sala Polivalentă din Cluj. Evenimentul a fost organizat de echipa care acum stă în spatele Discoteca ’80.

Thomas Anders a avut un uriaș succes mondial ca membru al formației germane Modern Talking, cunoscută pentru hituri precum "You're My Heart, You're My Soul", "Cheri, Cheri Lady", "Brother Louie", "No Face, No Name, No Number","You Can Win If You Want", "Atlantis Is Calling (S.O.S. for Love)", "Geronimo's Cadillac", "Sexy, Sexy Lover", "Only Love can Break Your Heart", "The Last Exit to Brooklyn" și "Jet Airliner". Spectactorii vor avea ocazia să asculte live toate aceste melodii.

Modern Talking a făcut senzație în anii ’80-’90, single-urile menționate au fost prezente în topuri, au umplut săli de concerte și au animat discoteci în toate țările europene. De altfel, "You're my heart, you're my soul" a fost, în 1984, pe primul loc în topurile muzicale din 35 de țări.

Modern Talking a definit cu adevărat istoria muzicală de după 1980. Trupa a vândut peste 75 milioane de exemplare ale albumelor în numai trei ani, 150 de milioane de exemplare în întreaga carieră și a devenit o adevărată legendă care este vie de decenii intregi.