date

THOMAS ANDERS & MODERN TALKING band

MILLI VANILLI

SABRINA

SILENT CIRCLE

OTTAWAN

 

REGULAMENT DE ACCES ȘI ALTE INFORMAȚII IMPORTANTE

THOMAS ANDERS & MODERN TALKING band

 

Șarmantul Thomas Anders, supranumit "the gentleman of music", împreună cu Modern Talking band, sunt foarte activi din punct de vedere muzical și susțin concerte sold out în fața fanilor din întreaga lume...

Citește mai mult...

MILLI VANILLI

 

“Girl, You Know it’s True”, “Blame it on the Rain”, “Girl, I’m gonna miss you”, “Baby, don’t forget my number” – cei mai mulți dintre voi își amintesc cu siguranță cu nostalgie aceste melodii.

Citește mai mult...

SABRINA

 

Una din marile febleți ale tinereții voastre va cânta la Cluj! Sabrina este una din primele cântărețe occidentale a cărei muzică a avut mare succes în România anilor ’80.

Citește mai mult...

 

SILENT CIRCLE

 

Trupa germană de eurodisco e una din formațiile pe care publicul Discoteca ’80 a afirmat explicit că dorește să le vadă și să le asculte la Cluj. Acum, ocazia a sosit!


Citește mai mult...

OTTAWAN

 

Formația Ottawan e unul din reperele incontestabile ale stilului disco. La Cluj vom auzi live hituri precum "Hands Up", "D.I.S.C.O" și "You’re OK", melodii care vă vor trezi cheful de dans – garantat!

Citește mai mult...

 

 

sala polivalenta 2019 05 14

 

IMPORTANT: la prețurile biletelor afișate mai sus se adaugă taxele de procesare ale vendorilor. Aceste taxe diferă în funcție de agenția de bilete aleasă și de categoria de bilet.

Observație: Copiii cu vârsta sub 12 ani au intrare gratuită la Party Zone, respectiv intrare gratuită la toate categoriile SEAT, în cazul în care stau pe același scaun cu însoțitorul adult. Copiii cu vârsta de peste 12 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult.

 

despre discoteca80

 

Dacă ați ajuns aici e clar: sunteți nostalgici emoticon!

Concertul live DISCOTECA ‘80 este bazat pe un concept care are în centru nostalgia, plăcerea și emoția retrăirii atmosferei muzicale din anii ’80. Aceia au fost anii în care mulți erați tineri liceeni și mergeați pentru prima dată la discotecă. Globul argintiu se rotea deasupra dansatorilor, iar culorile vii ale jocurilor de lumini disco dezvăluiau câte o pereche prinsă într-o îmbrățișare sau într-o mișcare afectuoasă de dans. Nu-i așa că vi se face dor?

DISCOTECA ’80 aduce la Cluj această atmosferă, iar călătoria în timp sub forma unei seri cu cinci concerte live vă va fi oferită de staruri care au fascinat o lume întreagă și care vin să vă întâlnească: THOMAS ANDERS & MODERN TALKING band, MILLI VANILLI, SABRINA, SILENT CIRCLE ȘI OTTAWAN

Cu siguranță cei mai mulți dintre voi ați fredonat de nenumărate ori melodii precum You’re my Heart, You’re My Soul (Modern Talking), Girl, You know it’s True (Milli Vanilli), Boys (Sabrina), Touch in The Night (Silent Circle) sau D.I.S.C.O. (Ottawan), astfel că starurile menționate nu au nevoie de o prezentare detaliată. Pentru a vedea, însă, care e atmosfera concertelor lor actuale, accesați linkurile special dedicate acestora în cadrul acestui website.

THOMAS ANDERS & MODERN TALKING band, MILLI VANILLI, SABRINA, SILENT CIRCLE ȘI OTTAWAN vor concerta la Cluj timp de peste 4 ore, iar în pauze atmosfera va fi asigurată de un DJ care vă va încânta cu cele mai dinamice hituri ale perioadei.

Thomas Anders & Modern Talking band au mai concertat la Polivalenta clujeană pentru un public entuziast în septembrie 2016, tot în organizarea echipei din spatele Discoteca ’80.

 

 

 

 

Precum mulți dintre voi știți deja, DISCOTECA ’80 Cluj se află la a treia ediție. În septembrie 2018 la a doua ediție a evenimentului, o sală plină de iubitori ai muzicii din întreaga țară a cântat, a dansat și s-a distrat la Sala Polivalentă din Cluj, la concertele susținute de Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox. În septembrie 2017, într-o Polivalentă de asemenea plină ochi, au cântat spre încântarea publicului Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy.

 

 

Parteneri-2019