date

Despre organizatori

backstage logo

în parteneriat cu:

german quality

Backstage Production este o companie de organizare de evenimente fondată în ianuarie 2016 în Cluj-Napoca. Printre serviciile oferite de aceasta se numără organizarea de concerte și spectacole, artist booking și organizarea de evenimente corporate.

Discoteca ’80 Cluj a fost inițiată de Backstage Production în 2017 și a reunit, de-a lungul celor patru ediții organizate, concertele Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy (2017), Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox (2018), Thomas Anders & Modern Talking band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle și Ottawan (2019) și Boney M, The show-a tribute to ABBA, Gazebo, Joy, FR David și Eruption (2021).

Succesul edițiilor anterioare ale evenimentului – fiecare ediție cu sala plină de spectatori entuziaști din întreaga țară și din străinătate - a confirmat faptul că Discoteca ’80 Cluj merită continuată și dezvoltată. Astfel, la ediția din 2 iulie 2022, pe scena Sălii Polivalente BT Arena din Cluj-Napoca vor urca SARAGOSSA BAND, LIAN ROSS, IVANA SPAGNA, AFRIC SIMONE, KAOMA, MAURO și FRANCESCO NAPOLI.

 

În portofoliul Backstage Production se află și alte concerte de succes, ca de exemplu: STING (15 martie 2022), Bryan Adams, Deep Purple, Thomas Anders & Modern Talking, Holograf și EDDA Művek (Rock fără frontiere)

 

 

 

 

 

Aftermovie Discoteca ’80 CLUJ 2021

 


Aftermovie Discoteca ’80 Cluj 2019

 


Aftermovie Discoteca ’80 Cluj 2018

 


Aftermovie Discoteca ’80 Cluj 2017

 


 

Aftermovie Holograf și EDDA Művek la Cluj

 


 

Aftermovie Thomas Anders& Modern Talking la Cluj

 


Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate și Politica de utilizare Cookie