date

 

Dacă ați ajuns aici e clar: sunteți nostalgici emoticon!

Concertul live Discoteca ‘80 este bazat pe un concept care are în centru nostalgia, plăcerea și emoția retrăirii atmosferei muzicale din anii ’80. Aceia au fost anii în care mulți erați tineri liceeni și mergeați pentru prima dată la discotecă. Globul argintiu se rotea deasupra dansatorilor, iar culorile vii ale jocurilor de lumini disco dezvăluiau câte o pereche prinsă într-o îmbrățișare sau într-o mișcare afectuoasă de dans. Nu-i așa că vi se face dor?

Discoteca ‘80 aduce din nou la Cluj emoția și bucuria muzicii anilor ‘80 și vă propune o nouă călătorie muzicală sub forma unei seri cu 7 concerte live. SARAGOSSA BAND, LIAN ROSS, IVANA SPAGNA, AFRIC SIMONE, KAOMA, MAURO și FRANCESCO NAPOLI vă vor încânta cu cele mai îndrăgite piese în cadrul celei de-a 5-a ediții a evenimentului ce va avea loc sâmbătă, 2 iulie 2022, la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca.

Cu siguranță cei mai mulți dintre voi ați fredonat de nenumărate ori melodii precum ”Big Bamboo” - SARAGOSSA BAND, “Say You'll Never” - LIAN ROSS, “Call me” - IVANA SPAGNA, “Hafanana” - AFRIC SIMONE, ”Lambada" - KAOMA, “Buona Sera ciao ciao” - MAURO sau “Balla Balla” - FRANCESCO NAPOLI. Acum aveți șansa să-i întâlniți pe acești artiști de renume internațional, să cântați și să dansați alături de ei într-un concert de peste 5 ore. Așa cum v-ați obișnuit deja, în timpul trecerii de la un artist la altul, atmosfera va fi asigurată de un DJ care vă va surprinde cu cele mai dinamice hituri ale perioadei.

 

 

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate și Politica de utilizare Cookie