date

concert live de 4 ore

discoteca80 1


Alphaville

 

Alphaville este o formație germană de synthpop devenită cunoscută la mijlocul anilor 80'. Între cele mai de succes piese ale trupei se numără Big in Japan, Forever Young și Sounds Like A Melody.

Citește mai mult...

Sandra

 

Sandra, pe numele ei oficial Sandra Ann Lauer, este o cântăreață germană de muzică pop și eurodance. Printre cele mai apreciate hituri ale sale se numără melodii precum Maria MagdalenaIn the Heat of the Night, Everlasting Love și Hiroshima.

Citește mai mult...

 

Londonbeat

 

Londonbeat este o formație americano-britanică pop dance care a cunoscut succesul mai întâi în Olanda, unde melodia There’s a Beat Going On a urcat în Top 10. Hitul aflat pe buzele a milioane de oameni este, însă, I’ve Been Thinking About You.

Citește mai mult...

Fancy

 

Fancy este un cântăreț, compozitor și producător muzical cu origini spaniole și germane. Muzicianul a devenit faimos în 1984 cu hitul Slice Me Nice compus chiar de el, hit care a intrat pe primele locuri în numeroase topuri muzicale din lume.

Citește mai mult...

 


 

sala polivalenta

IMPORTANT: la prețurile biletelor afișate mai sus se adaugă taxele de procesare ale vendorilor. Aceste taxe diferă în funcție de agenția de bilete aleasă și de categoria de bilet.

Observație: Copiii cu vârsta sub 12 ani au intrare gratuită la Party Zone, respectiv intrare gratuită la toate categoriile SEAT, în cazul în care stau pe același scaun cu însoțitorul adult. Copiii cu vârsta de peste 12 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult.

 

REGULAMENT DE ACCES ȘI ALTE INFORMAȚII IMPORTANTE

 

despre discoteca80

Dacă ați ajuns aici e clar: sunteți nostalgici emoticon!

Concertul live DISCOTECA ‘80 este bazat pe un concept care are în centru nostalgia, plăcerea și emoția retrăirii atmosferei muzicale din anii ’80. Aceia au fost anii în care mulți dintre dumneavoastră erați tineri liceeni și mergeați pentru prima dată la discotecă. Globul argintiu se rotea deasupra dansatorilor, iar culorile vii ale jocurilor de lumini disco dezvăluiau câte o pereche prinsă într-o îmbrățișare sau într-o mișcare afectuoasă de dans. Nu-i așa că vi se face dor?

DISCOTECA ’80 aduce la Cluj această atmosferă, iar călătoria în timp sub forma unei seri cu patru concerte live vă va fi oferită de staruri care au fascinat o lume întreagă și care vin să vă întâlnească: ALPHAVILLE, SANDRA, LONDONBEAT și FANCY

Cu siguranță cei mai mulți dintre dumneavoastră ați fredonat de nenumărate ori melodii precum “Forever Young” (Alphaville), “In The Heat of The Night” (Sandra), “I’ve Been Thinking About You” (Londonbeat) sau “Flames of Love” (Fancy), astfel că starurile menționate nu au nevoie de o prezentare detaliată. Pentru a vedea, însă, care e atmosfera concertelor lor actuale, accesați linkurile special dedicate acestora în cadrul acestui website.

ALPHAVILLE, SANDRA, LONDONBEAT și FANCY vor concerta la Cluj timp de aproape 4 ore.

Pentru a vă ține vie emoția promitem că vom continua să organizăm anual la Cluj concerte live Discoteca ’80. La acest tip de evenimente participă zeci de mii de melomani în orașe precum Paris, Zürich, Sankt Petersburg, Varșovia, Praga sau Moscova. Dorim să le oferim spectatorilor de la Cluj spiritul și atmosfera acestor adevărate explozii de nostalgie.

Evenimentul din 23 septembrie 2017 este organizat de Backstage Production și continuă spiritul concertului Thomas Anders & Modern Talking care a avut loc în septembrie 2016.

 


 

 

ORGANIZATOR

WATER PARTNER

BEER PARTNER

 

PARTENERI PRINCIPALI

01 vivo 02 naturland 03 moldovan 04 pma prodvinalco

 

PARTENERI

01 cora 02 primaria cluj 03 medline 04 dwnt 05 marty
06 autoworld
07 opera plaza
08 4champions

 

PARTENERI MEDIA

01 magic fm02 transilvania reporter03 ilovecluj04 clujcom05 clujul cultural06 radio cluj07 cluj life08 zile si nopti09 actual de cluj10 i like cluj11 radio domeldo12 napoca fm13 impuls radio14 info trafic15 radio tg mures16 mediadome17 transindex18 kronika19 erdelyi naplo20 foter ro21 maszol ro22 paprika radio