date

concert live de 4 ore

discoteca80 1

 

REGULAMENT DE ACCES ȘI ALTE INFORMAȚII IMPORTANTE

 

Ricchi E Poveri

 

Ricchi e Poveri este o formație italiană devenită faimoasă în întreaga Europă odată cu melodia Sará perché ti amo, interpretată pentru prima dată la festivalul de la Sanremo...

Citește mai mult...

Boney M

 

Boney M este o formație legendară înființată în 1976, în Germania. Între cele mai iubite hituri ale artiștilor se numără melodiile Rivers of Babylon, Daddy Cool și Rasputin...

Citește mai mult...

 

Bad Boys Blue

 

Formația disco Bad Boys Blue a fost înființată în anul 1984 în Germania. Trupa este cunoscută datorită unor hituri internaționale precum You're A Woman, Pretty Young Girl...

Citește mai mult...

Samantha Fox

 

Samantha Fox este o faimoasă cântăreață britanică, cunoscută la nivel internațional datorită unor hituri precum Touch Me, Nothing's Gonna Stop Me Now sau I Only Wanna Be With You.

Citește mai mult...

 


sala polivalenta

IMPORTANT: la prețurile biletelor afișate mai sus se adaugă taxele de procesare ale vendorilor. Aceste taxe diferă în funcție de agenția de bilete aleasă și de categoria de bilet.

Observație: Copiii cu vârsta sub 12 ani au intrare gratuită la Party Zone, respectiv intrare gratuită la toate categoriile SEAT, în cazul în care stau pe același scaun cu însoțitorul adult. Copiii cu vârsta de peste 12 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult.

 

Regulament de acces și alte informații importante

 

despre discoteca80

Dacă ați ajuns aici e clar: sunteți nostalgici emoticon!

Concertul DISCOTECA ‘80 este bazat pe un concept care are în centru nostalgia, plăcerea și emoția retrăirii atmosferei muzicale din anii ’80. Aceia au fost anii în care mulți dintre dumneavoastră erați tineri liceeni și mergeați pentru prima dată la discotecă. Globul argintiu se rotea deasupra dansatorilor, iar culorile vii ale jocurilor de lumini disco dezvăluiau câte o pereche prinsă într-o îmbrățișare sau într-o mișcare afectuoasă de dans. Nu-i așa că vi se face dor?

DISCOTECA ’80 aduce la Cluj această atmosferă, iar călătoria în timp sub forma unei seri cu patru concerte vă va fi oferită de staruri care au fascinat o lume întreagă și care vin să vă întâlnească: RICCHI E POVERI, BONEY M, BAD BOYS BLUE și SAMANTHA FOX!

Cu siguranță cei mai mulți dintre dumneavoastră ați fredonat de nenumărate ori melodii precum Mamma Maria (Ricchi e Poveri), Rivers of Babylon (Boney M), You’re a Woman (Bad Boys Blue) sau Touch Me (Samantha Fox), astfel că starurile menționate nu au nevoie de o prezentare detaliată. Pentru a vedea, însă, care e atmosfera concertelor lor actuale, accesați linkurile special dedicate acestora în cadrul acestui website.

RICCHI E POVERI, BONEY M, BAD BOYS BLUE și SAMANTHA FOX vor concerta la Cluj timp de aproape 4 ore.

 

Precum mulți dintre voi știți deja, DISCOTECA ’80 Cluj se află la a doua ediție. În 23 septembrie 2017, la prima ediție a evenimentului, 8.000 de iubitori ai muzicii din întreaga țară au cântat, au dansat și s-au distrat la Sala Polivalentă din Cluj, la concertele susținute de Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy.

 

 

Așa cum v-am promis, continuăm să organizăm anual la Cluj concerte Discoteca ’80. La acest tip de evenimente participă zeci de mii de melomani în orașe precum Paris, Zürich, Sankt Petersburg, Varșovia, Praga sau Moscova. Dorim să le oferim spectatorilor de la Cluj spiritul și atmosfera acestor adevărate explozii de nostalgie.

Evenimentul din 22 septembrie 2018 este organizat de Backstage Production.

 

Parteneri