23
sep
Discoteca '80 – Alphaville, Sandra, Londonbeat, Fancy
BT Arena - Sala Polivalenta, Strada Uzinei Electrice, Cluj Napoca
23 septembrie 2017, Ora 19:00

Info eveniment

Dacă ați ajuns aici e clar: sunteți nostalgici!

Concertul live DISCOTECA ‘80 este bazat pe un concept care are în centru nostalgia, plăcerea și emoția retrăirii atmosferei muzicale din anii ’80. Aceia au fost anii în care mulți dintre dumneavoastră erați tineri liceeni și mergeați pentru prima dată la discotecă. Globul argintiu se rotea deasupra dansatorilor, iar culorile vii ale jocurilor de lumini disco dezvăluiau câte o pereche prinsă într-o îmbrățișare sau într-o mișcare afectuoasă de dans. Nu-i așa că vi se face dor?

DISCOTECA ’80 aduce la Cluj această atmosferă, iar călătoria în timp sub forma unei seri cu patru concerte live vă va fi oferită de staruri care au fascinat o lume întreagă și care vin să vă întâlnească: ALPHAVILLE, SANDRA, LONDONBEAT și FANCY!



Cu siguranță cei mai mulți dintre dumneavoastră ați fredonat de nenumărate ori melodii precum “Forever Young” (Alphaville), “In The Heat of The Night” (Sandra), “I’ve Been Thinking About You” (Londonbeat) sau “Flames of Love” (Fancy), astfel că starurile menționate nu au nevoie de o prezentare detaliată. Pentru a vedea, însă, care e atmosfera concertelor lor actuale, accesați linkurile special dedicate acestora în cadrul acestui website.

ALPHAVILLE, SANDRA, LONDONBEAT și FANCY vor concerta la Cluj timp de aproape 4 ore, iar concertul va fi urmat de un RETRO AFTERPARTY.

Pentru a vă ține vie emoția promitem că vom continua să organizăm anual la Cluj concerte live Discoteca ’80. La acest tip de evenimente participă zeci de mii de melomani în orașe precum Paris, Zürich, Sankt Petersburg, Varșovia, Praga sau Moscova. Dorim să le oferim spectatorilor de la Cluj spiritul și atmosfera acestor adevărate explozii de nostalgie.

Evenimentul din 23 septembrie 2017 este organizat de Backstage Production și continuă spiritul concertului Thomas Anders & Modern Talking care a avut loc în septembrie 2016.
Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles